Over ons

Vrijwilligerswerk

In het werk van Trajekt ben jij als vrijwilliger onmisbaar!

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in onze samenleving. Wij geven samen met jou en vele (vrijwilligers)organisaties vorm aan "samen - leven". In het werk van Trajekt ben je als vrijwilliger onmisbaar.

Het allerbelangrijkste is dat je jouw werk als Trajekt-vrijwilliger fijn vindt. Je moet jezelf thuis voelen en worden uitgedaagd en gestimuleerd. Als vrijwilliger krijg je waardering en levert dit een meerwaarde in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Trajekt wil zich ontwikkelen als de plek waar jij als vrijwilliger vorm geeft aan jouw eigen ontwikkeling. Gewoon om zelf sterker in het leven te staan, maar mogelijk ook doordat Trajekt zich ontwikkeld tot een leerwerkbedrijf, waar jij als vrijwilliger een opstap kunt maken naar een carrière binnen en buiten Trajekt.


Als Trajekt-vrijwilliger lever je een bijdrage aan de uitvoering van de dienstverlening van Trajekt. Trajekt kent naast vrijwilligers uiteraard ook professionals, beroepskrachten. Samen geef je vorm aan onze dienstverlening, het betreft dus betaalde en onbetaalde medewerkers. Als Trajekt-vrijwilliger heb je een vrijwilligerscontract met Trajekt. Er is bij vrijwilligers dus geen sprake van een arbeidsrelatie.

Als Trajekt-vrijwilliger heb je een vrijwilligerscontract met Trajekt. Er is bij vrijwilligers dus geen sprake van een arbeidsrelatie. Om dit contract uit te voeren verwerken wij persoonsgegevens van je. Wij gaan hier zorgvuldig mee om. Wil je hier meer over weten? Klik hier om de folder te openen.

Wil jij ook vrijwilligerswerk doen? Voor ons of een andere organisatie? Kijk dan eens op de sociale marktplaats van Maastricht Doet. Daar zie je welke vacatures er momenteel zijn.

Wil je enkele vragen beantwoorden zodat wij onze website kunnen verbeteren?
Begin
2 minuten