Merel Paardekooper

Merel Paardekooper

Opbouwwerker jeugd en gezin

Door plezier, spel en ervaring samen leren!

Weerbaarheidstrainingen

  • Rots en water & Ik ok, wij ok

In de gemeente Maastricht en in verschillende Heuvelland gemeentes voer ik de weerbaarheidstrainingen 'Rots & water' en 'Ik ok wij ok' uit. 

'Rots & water' is een fysieke en sociale weerbaarheidstraining. Deze training is met een samengestelde groep en wordt verzorgd na schooltijd. Aanmelden via de website van CJG043. Meer info kopje 'rots en water' onderaan de pagina. 

Bij 'Ik ok, wij ok' wordt samen met leerkracht en leerlingen onder schooltijd in de klas, de aanwezige weerbaarheid versterkt en verruimd. Meer info kopje 'ik ok, wij ok' onderaan de pagina.

Jeugdwerk

  • Meidenwerk & Jeugdcentrum Galaxy

In de gemeente Gulpen-Wittem ben ik betrokken bij het Meidenwerk en Jeugdcentrum Galaxy.

Meiden die op zoek zijn naar gezellige en leerzame activiteiten, eventuele nieuwe vriendschappen en graag samen komen met andere meiden, kunnen zich aanmelden voor het Meidenwerk. Het Meidenwerk is gericht op meiden uit de gemeente Gulpen tussen de 10 en 13 jaar. Meer info kopje 'Meidenwerk Gulpen' onderaan de pagina.

Tienerinloop Galaxy is een plek voor jongeren waar zij kunnen samen komen en ontmoeten. Gericht op jongeren van groep 7 & 8 en middelbare scholieren t/m 15 jaar uit de gemeente Gulpen. In de Galaxy is vrije inloop. Meer info over data / tijdstippen onder kopje 'Jongerencentrum Galaxy' 

Opvoedingsondersteuning

Woont u in de gemeente Gulpen-Wittem of Eijsden-Margraten en heeft u opvoedingsvragen, dan kunt u met mij contact opnemen. Samen gaan we op zoek naar een antwoord op uw vraag over opvoeden en alles wat daarbij komt kijken. Dat doen we niet altijd alleen, daarvoor kan het zijn dat we ook een beroep doen op een ander binnen jouw of ons netwerk.

Voor meer informatie over de bovenstaande kopjes of eventueel iets anders, neem gerust contact met mij op!

 

Wil je enkele vragen beantwoorden zodat wij onze website kunnen verbeteren?
Begin
2 minuten