Over ons

Nieuws van ons

Trajekt in het Nieuws, de Welzijnsvitaminen, Iedereen doet ertoe enz.

Blog directeur – bestuurder Trajekt.
Ward Vijgen schrijft viermaandelijks de column in het blad Iedereen doet ertoe. Lees hier zijn columns.

December 2019 Sociale Verbinding 

Trajekt heeft een nieuwe bestuurder!
De Raad van Toezicht heeft tijdens haar vergadering van 20 november Dhr. Ward Vijgen benoemd tot nieuwe Bestuurder. Ward komt van Stichting Rubicon Jeugdzorg. Hij was hier vanaf 2010 Bestuurder. Rubicon helpt jeugdigen tot 23 jaar en diens opvoeders. Hij start op 1 januari 2019.

Al 7 nieuwe vacatures binnen 1 maand!
Het ingezette organisatie ontwikkelingsplan en het proces naar zelforganisatie waar we vanaf april van dit jaar mee aan de slag zijn met Trajekt levert mooie resultaten op. Inmiddels zijn er al 7 vacatures die ingevuld moeten worden! Wil je meer weten over de inhoud van vacatures kijk dan hier.
Voel je vrij om deze vacatures te delen in je netwerk!

Wij brengen regelmatig een digitale nieuwsbrief 'Welzijnsvitaminen' uit
Klik hier om naar Welzijnsvitaminen te bekijken op de website en klik hier als je je wilt inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief

Ons lijfblad heet 'Iedereen doet ertoe'.
De naam spreekt voor zich: Iedereen doet ertoe in onze samenleving. Wil je de laatste editie(s) van ons blad bekijken? Klik dan hier om naar de initiatiefpagina van 'Iedereen doet ertoe' te gaan op de website. Wil je het blad thuis ontvangen? Stuur dan een mail met Naam, Adres en Woonplaats naar trajekt@trajekt.nl.

Wil je enkele vragen beantwoorden zodat wij onze website kunnen verbeteren?
Begin
2 minuten