Over ons

Nieuws van ons

Trajekt in het Nieuws, de Welzijnsvitaminen, Iedereen doet ertoe enz.

Start nieuwe directeur – bestuurder Trajekt.
Op 7 januari, de eerste werkdag van het nieuwe jaar, heeft Trajekt Ward Vijgen welkom geheten als nieuwe directeur - bestuurder.
De Raad van Toezicht van Trajekt heeft tijdens haar vergadering van 20 november 2018 Dhr. Ward Vijgen benoemd tot nieuwe bestuurder. Samen met een nieuw regieteam en alle medewerkers zal hij verder vorm gaan geven aan Trajekt als welzijnsorganisatie voor Zuid-Limburg.

Met ingang van 31 oktober 2018 heeft Trajekt ook een nieuwe Raad van Toezicht.
Deze bestaat uit Dhr. Erik Wessels (voorzitter) Dhr. Bert Dauven, Mevr. Sandra Holtjer-Mols, Dhr. Rob Jacobs en Dhr. Joep Pattijn.

Wij wensen Ward Vijgen en de Raad van Toezicht een mooie start bij Trajekt en bedanken Guido van den Boorn voor het geven van leiding tijdens deze interimperiode aan Trajekt.

Trajekt heeft een nieuwe bestuurder!
De Raad van Toezicht heeft tijdens haar vergadering van 20 november Dhr. Ward Vijgen benoemd tot nieuwe Bestuurder. Ward komt van Stichting Rubicon Jeugdzorg. Hij was hier vanaf 2010 Bestuurder. Rubicon helpt jeugdigen tot 23 jaar en diens opvoeders. Hij start op 1 januari 2019.

Al 7 nieuwe vacatures binnen 1 maand!
Het ingezette organisatie ontwikkelingsplan en het proces naar zelforganisatie waar we vanaf april van dit jaar mee aan de slag zijn met Trajekt levert mooie resultaten op. Inmiddels zijn er al 7 vacatures die ingevuld moeten worden! Wil je meer weten over de inhoud van vacatures kijk dan hier.
Voel je vrij om deze vacatures te delen in je netwerk!

Wij brengen regelmatig een digitale nieuwsbrief 'Welzijnsvitaminen' uit
Klik hier om naar Welzijnsvitaminen te bekijken op de website en klik hier als je je wilt inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief

Ons lijfblad heet 'Iedereen doet ertoe'.
De naam spreekt voor zich: Iedereen doet ertoe in onze samenleving. Wil je de laatste editie(s) van ons blad bekijken? Klik dan hier om naar de initiatiefpagina van 'Iedereen doet ertoe' te gaan op de website. Wil je het blad thuis ontvangen? Stuur dan een mail met Naam, Adres en Woonplaats naar trajekt@trajekt.nl.

12 maart 2018
Benoeming nieuwe Interim-bestuurder Trajekt

In zijn vergadering van 8 maart heeft de Raad van Toezicht van Trajekt besloten de heer Guido van den Boorn met ingang van 12 maart 2018 te benoemen als de nieuwe interim-bestuurder.
Deze benoeming is mede tot stand gekomen op basis van de positieve adviezen van de Ondernemingsraad en de Cliëntenraad. Guido van den Boorn gaat leiding geven aan de beoogde transformatie van Trajekt.

Wil je enkele vragen beantwoorden zodat wij onze website kunnen verbeteren?
Begin
2 minuten