Woensdagmiddagclub Malberg

Club Minifiek én Club Maxifiek

Speciaal voor kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar

Elke woensdagmiddag staat een enthousiast team van vrijwiligers, onder begeleiding van Trajekt,  klaar voor alle kinderen van de wijk om leuke activiteiten voor hen te organiseren.

Club Minifiek Malberg en Maxifiek Club Malberg
Vanaf januari gaan we een nieuwe groepenindeling maken, te weten Club Minifiek voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en Club Maxifiek voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Kijk goed in de folder om te zien welke activiteit voor jouw leeftijd georganiseerd wordt. Kinderen kunnen alléén deelnemen in hun eigen leeftijdsgroep. Er worden geen uitzonderingen meer gemaakt.

In januari hebben we een gezamenlijk programma.
De entree zal ook opgedeeld worden en er komt een entree voor Minfiek en Maxifiek apart.
Kijk dus vooraf even goed waar je je kunt inschrijven.

 • Heb je een vraag of opmerking?

  De activiteiten vinden plaats in het Centre Manjefiek Malberg. Neem ook eens een kijkje op de website van de Sportcoaches. Die organiseren op dinsdag veel leuke sportieve programma's voor tieners vanaf 9 jaar. http://www.sportcoachesmaastricht.nl/

 • * Nieuw * Smileys * Beloningen *

  In het komende seizoen werken we met een nieuw beloningssysteem in alle clubs van het Jeugdwerk Trajekt in Malberg en Wittevrouwenveld.

  Voorheen werden er wel eens kortingen gegeven bij extra activiteiten omdat kinderen mee gingen flyeren, collecteren, de flessen mee inzamelden of omdat ze aanwezig waren bij bijvoorbeeld een thema-avond, of andere belangrijke momenten. Dit soort activiteiten en acties willen wij blijven belonen en dat gaan we voortaan doen met het uitdelen van SMILEY'S. Dit zijn munten met een waarde van 20 cent. Deze smiley's kun je verdienen en daarmee krijg je kortingen. Hoe meer smiley's je verdiend des te meer voordeel heb je in het jeugdwerk.

  Je kunt de smiley's gebruiken voor het betalen van de entree bij de wekelijkse clubs, zoals zaalsport,
  de tienersoos, club Minifiek en club Maxifiek. Op dinsdag kun je er ook snoep, chips of een blikje frisdrank van kopen bij de tienersoos of bijvoorbeeld tijdens een disco en andere activiteiten. Je kunt de smiley's opsparen zoveel als je wilt. Let op: ze zijn niet voor geld inwisselbaar en ze zijn maar 1 jaar geldig. Tot 1 september 2020. Daarna starten we weer met nieuwe Smiley's

Wil je enkele vragen beantwoorden zodat wij onze website kunnen verbeteren?
Begin
2 minuten