Trajekt Art

Tentoonstelling in CMM op veler verzoek verlengd!

De tentoonstelling in het Centre Manjefiek Malberg is op verzoek van de bezoekers van het CMM verlengd tot 27 februari 2019!

​​​​​​​Op diverse kantoren van Trajekt hangen sinds jaar en dag schilderijen van Jo Havenith. Trajekt, trots op deze kunstwerken, heeft als maatschappelijke organisatie door middel van Trajekt Art een manier gevonden om deze doeken aan iedereen te kunnen tonen: een expositie van de schilderijen van Havenith.

De tentoonstelling wordt gecombineerd met creatieve uitingen van de buurt. Zo wordt de expositie een inspiratiebron voor de buurt. Het sluit aan bij al bestaande initiatieven in de buurt op het gebied van kunst, zoals o.a. schilder- en fotoclubs, maar ook bij kinderclubs, sociale restaurants en andere netwerkpartners. 

Het is een ‘reizende” tentoonstelling die van december 2018 tot en met 27 februari 2019 in Centre Manjefiek Malberg, Maastricht noordwest, te zien zal zijn. Er zijn werken van Jo Havenith, buurtbewoners en deelnemers aan activiteiten van netwerkpartners, Radar, Mondriaan te bewonderen. 

Centre Manjefiek Malberg is geopend van maandag tot vrijdag van 09.00 u tot ca. 17.00 u.  

Limburgse taferelen en landschappen

Jo Havenith is vooral bekend vanwege zijn schilderijen en schetsen van typisch Limburgse landschappen en taferelen. Hij is een van de bekendste kunstenaars van onze provincie. 

Jo Havenith