Senioren Kerst Diner

Weer een heel gezellig Kerstdiner bij Van der Valk !!

Elk jaar in december organiseerd Trajekt samen met het Nationale Ouderenfonds en Van der Valk een Kerstdiner voor alleenstaande ouderen.
Het was ook dit jaar weer erg gezellig, zeker door de geweldige samenwerking met Van der Valk, alle vrijwilligers en zeker niet te vergeten de heren van de muziek die dit jaar geheel voor niets de hele middag kwamen opvrolijken.
Kijk hier naar sfeerbeelden van de afgelopen jaren.

logo nationale ouderenfondslogo van der valklogo trajekt

    

 

 

 

Het jaarlijkse Kerstdiner voor alleenstaande senioren in Maastricht is een initiatief van het Nationaal Ouderen fonds, Hotel Van Der Valk en Trajekt. Het Kerstdiner is geheel gratis voor de deelnemer.
De gehele middag staat in het teken van gezellig samen zijn, eten en het ontmoeten van andere alleenstaande senioren. Elk jaar is er plek voor 100 senioren die tijdens de Kerst geen partner of familie hebben waarmee ze samen de Kerstsfeer kunnen beleven. Trajekt probeert elk jaar weer een nieuwe groep senioren blij te maken met een uitnodiging voor deze middag. Je kunt je als senior zelf aanmelden of iemand in je omgeving kan je aanmelden. Omdat we elk jaar maar voor 100 senioren plaats hebben zijn er helaas een aantal regels:

  1. Je bent het afgelopen jaar niet op het Trajekt - Kerst diner aanwezig geweest.
  2. Je bent alleenstaand 
  3. Je bent 65 jaar of ouder 
  4. Je hebt je aangemeld via het officiële inschrijfformulier.  De inschrijfformulieren die we ontvangen worden na ontvangst gecontroleerd en daarna worden de eerste 100 personen door ons officieel uitgenodigd.

Voor 2020 kunt u zich nog niet aanmelden. Let op deze website daar zal begin oktober een inschrijfformulier komen te staan.

Kijk naar een aantal sfeermomenten van afgelopen Kerstdiner 2019.

meezingen

vrijwilligers van Eijsden Margraten

gezelligheid tijdens Kerstdiner 2019

 

 

Wil je enkele vragen beantwoorden zodat wij onze website kunnen verbeteren?
Begin
2 minuten