Senioren Kerst Diner

Kom met andere alleenstaande senioren in de Kerstsfeer

Lijkt het je leuk om tijdens de Kerstperiode samen met andere alleenstaande senioren gezellig samen te zijn, te eten en elkaar te ontmoeten ? Dat kan tijdens het jaarlijkse Trajekt-Kerstdiner.

logo nationale ouderenfondslogo van der valklogo trajekt

    

 

 

 

Het jaarlijkse Kerstdiner voor alleenstaande senioren in Maastricht is een initiatief van het Nationaal Ouderen fonds, Hotel Van Der Valk en Trajekt. Het Kerstdiner is geheel gratis voor de deelnemer.
De gehele middag staat in het teken van gezellig samen zijn, eten en het ontmoeten van andere alleenstaande senioren. Elk jaar is er plek voor 100 senioren die tijdens de Kerst geen partner of familie hebben waarmee ze samen de Kerstsfeer kunnen beleven. Trajekt probeert elk jaar weer een nieuwe groep senioren blij te maken met een uitnodiging voor deze middag. Je kunt je als senior zelf aanmelden of iemand in je omgeving kan je aanmelden. Omdat we elk jaar maar voor 100 senioren plaats hebben zijn er helaas een aantal regels:

  1. Je bent het afgelopen jaar niet op het Trajekt - Kerst diner aanwezig geweest.
  2. Je bent alleenstaand 
  3. Je bent 65 jaar of ouder 
  4. Je hebt je aangemeld via het officiële inschrijfformulier.  De inschrijfformulieren die we ontvangen worden na ontvangst gecontroleerd en daarna worden de eerste 100 personen door ons officieel uitgenodigd.

Het inschrijf formulier voor 2018 is helaas gesloten. Iedereen die zich heeft aangemeld krijgt z.s.m. een brief met of de officiële uitnodiging ( neem die mee naar het Kerstdiner) of een Helaas brief. 

Kijk naar een aantal sfeermomenten

Sfeer 2017