Samenwerken in

ZorgSaam en Academie Informele Zorg

ZorgSaam is een samenwerkingsverband van 10 organisaties die vrijwilligers inzetten in zorg en welzijn en/of mantelzorgers ondersteunen. Deze organisaties zijn: Horizon, Rode Kruis, Toon Hermanshuis, Samen Onbeperkt, In de Rooden Leeuw, Radar, Trajekt, Steunpunt Mantelzorg Zuid, De Zonnebloem en Humanitas.

In het samenwerkingsverband van ZorgSaam willen we een betere en meer doelmatige dienstverlening aan iedereen waarvoor we weken mogelijk te maken. We ondersteunen elkaar hierin. We stemmen af en houden elkaar op de hoogte van allerlei ontwikkelingen. Het organiseren van de jaarlijkse ZorgSaam vrijwilliger informatiemarkt is één van de activiteiten.

ZorgSaam is de initiatiefnemer van de Academie Informele Zorg. In de Academie Informele Zorg bundelen wij kennis, menskracht en middelen voor een passend scholingsaanbod voor mantelzorgers en vrijwilligers. We waarderen hun inzet en betrokkenheid in zorg en welzijn en stellen bij de samenstelling van het programma hun scholingsvragen centraal. Klik hier om naar de site van de Academie Informele Zorg te gaan.

Via deze link  kunt u het Jaarverslag van 2017 van ZorgSaam en de Academie Informele Zorg lezen.

  • Heb je een vraag of opmerking?

    Dan kun je met ons contact opnemen. Dit kan via mail:vwm@trajekt.nl