Opvoedvragen? Chat met CJG043!

voor advies over de ontwikkeling, de opvoeding of het gedrag van je kind

Alle ouders hebben zo nu en dan vragen over de opvoeding of het opgroeien van hun kind. Dat is normaal. Dan is het goed om te weten dat je er niet alleen voor staat en kan het fijn zijn om even te kunnen sparren met een professional. Voor concrete antwoorden, tips en adviezen of voor een geruststellend gesprek. Of om gewoon even je hart te luchten en je verhaal te delen. De opvoedondersteuners van Trajekt denken graag met je mee.

Openingstijden chat zijn veranderd! We zijn er nu 2 avonden per week!
De chat is wekelijks geopend op de volgende tijden:

 • Maandag van 20.00 – 22.00 uur
 • Dinsdag van 20.00-22.00 uur 

Als de chat gesloten of bezet is...
Als de chat gesloten of bezet is en je hebt een niet-dringende vraag, kun je ervoor kiezen op een later moment terug te komen. Wat je ook kunt doen, is je vraag per mail voorleggen aan het CJG043. Dat kan via dit formulier.

Heb je een dringende vraag die niet kan wachten? 
Neem dan telefonisch contact op met een van onze samenwerkingspartners. Je vindt een uitgebreid overzicht van alle samenwerkingspartners op de pagina samenwerkingspartners op de website van het CJG043.

Klik hier om naar de chatpagina op de CJG043 site te gaan.

 

Chat

 • Agenda

  Geen agenda items gevonden.
  Alles bekijken
 • Meer informatie over chatten met het CJG043

  MET WIE GA IK CHATTEN?
  De chat wordt bemand door opvoedondersteuners van Trajekt. Zij hebben uitgebreide ervaring in het werken met ouders en kinderen. Ook zijn ze getraind in chathulpverlening.

  WELKE VRAGEN KAN IK STELLEN VIA DE CHAT?
  De chat van het CJG043 is bedoeld voor (alledaagse) opvoedvragen van ouders en opvoeders uit Maastricht Heuvelland. Onze opvoedondersteuners bekijken samen met jou wat er aan de hand is. En hoe je hier het beste mee verder kunt. Het kan natuurlijk zijn dat jouw vraag of probleem te ingewikkeld is om in een chatgesprek op te lossen. In dat geval zal de opvoedondersteuner samen met jou kijken wie jou daar beter bij kan helpen.

  IK HEB MEERDERE VRAGEN, KAN DAT OOK?
  De chatgesprekken duren maximaal ongeveer 30 minuten. Dit betekent dat we per chatgesprek samen met jou een vraag of probleem uit kiezen waar we verder op ingaan. Als je verschillende vragen hebt, kun je natuurlijk wel zo vaak terugkomen als je wil!  Wil je niet telkens je hele verhaal opnieuw moeten doen? Dan kun je na afloop van het chatgesprek de chat naar jezelf mailen. Bij een volgend chatgesprek zal de opvoedondersteuner je vragen om het chatgesprek toe te zenden. Dit doen we op deze manier, om jouw privacy te kunnen garanderen. Hieronder lees je daar meer over.

  PRIVACY ENZO…
  Omdat de chat bedoeld is voor ouders en opvoeders uit Maastricht-Heuvelland vragen we je voor je kunt gaan chatten om je postcode in te vullen. Ook kun je een (zelfverzonnen) naam invullen. Daarnaast registreren we het IP-adres van de chatter. In geval van crisis kunnen deze gedeeld worden met derden.
  De chatgesprekken worden geanonimiseerd opgeslagen en kunnen gebruikt worden voor trainingsdoeleinden. Na afloop van een chat kunnen wij dus niet op verzoek een specifiek chatgesprek openen om terug te lezen wat er in dat  eerdere chatgesprek besproken is. Wil je nog een keertje terugkomen om verder te praten, is het belangrijk dat je het chatgesprek na afloop naar jezelf mailt. Bij een nieuw chatgesprek kun je het eerdere gesprek dan aan ons toezenden. Op die manier hoef je toch niet opnieuw je verhaal te doen.

  LAAT ONS WETEN WAT JE VAN DE CHAT VOND!
  De chat is een nieuwe service van het CJG043. We hopen dat we je daarmee nog beter van dienst kunnen zijn. Maar mocht je om welke reden dan ook toch niet helemaal tevreden zijn, horen we dat natuurlijk ook heel graag. Want daar leren we van! Na afloop van de chat kun je een korte vragenlijst invullen om ons te laten weten wat je van de chat vond. Natuurlijk kun je ons ook een mailtje sturen via info@cjg043.nl.

 • Heb je een vraag of opmerking?

 • Interviews met de opvoedondersteuners:

  Marjo Voeten en Madelon Claessens, opvoedondersteuners.

 • Bekijk ons op facebook

  Je vindt het CJG043 ook Facebook.

Wil je enkele vragen beantwoorden zodat wij onze website kunnen verbeteren?
Begin
2 minuten