Mobiele OntmoetingsPlek (MOP)

Inspiratie op locatie | ontdek het talent en kracht van de buurt

Een mobiele ontmoetingsplek voor en met buurtbewoners.

Vroeger had je de dorpspomp, nu hebben we de Mobiele OntmoetingsPlek (MOP). Kom langs bij de MOP en maak kennis met de mensen uit je eigen straat en buurt. Bespreek ideeën en initiatieven voor de buurt met elkaar en wissel informatie en kennis uit. Wat leeft en speelt er in de buurt? Deel je ervaringen en kijk wat je gezamenlijk kunt oppakken.  In de MOP bieden wij ook digitale ondersteuning in het gebruik van onder andere de websites www.maastrichtdoet.nl en www.wehelpen.nl. Zo weet je wat je kunt doen of vragen in de eigen buurt. Inspiratie op locatie!

Bij de MOP zijn professionals van Trajekt aanwezig, maar afhankelijk van het doel van het wijkbezoek ook teamleden van onder andere het Sociaal Team Maastricht en het Veilige Buurten Team. Zij helpen u verder of verwijzen u door naar de juiste instantie of buurtactiviteit. Kijk bij de agenda waar en wie aanwezig is in de MOP.

In de MOP zitten wij niet tegen over elkaar, maar náást elkaar. Dat levert vaak mooie en interessante gesprekken en verbindingen op. En dat alles onder het genot van een kopje koffie (van Blanche Dael).

In 2019 is de MOP geëvalueerd door middel van een enquête, klik hier voor de resultaten.

Wil je enkele vragen beantwoorden zodat wij onze website kunnen verbeteren?
Begin
2 minuten