Meet-up Moeder aan de Lijn

Voor wie zorg jij?

WeHelpen Maastricht, Gemeente Maastricht, Trajekt, New Amsterdam Film Company en Steunpunt Mantelzorg Zuid nodigen jou van harte uit voor de meet up Moeder aan de Lijn – Verandert mijn leven als ik zorg voor jou? op zondag 21 oktober 2018 in Kasteel Vaeshartelt.

De bijeenkomst is voor iedereen die voor iemand zorgt, of daarmee een keer te maken krijgt. Tijdens het programma gaan we onder leiding van gastheer Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) aan de hand van fragmenten uit de documentaire Moeder aan de Lijn met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of het nu je moeder, man, broer, dochter of je buurvrouw is.

De documentaire wordt niet volledig vertoond tijdens deze bijeenkomst. Deze gaat op 1 oktober in première tijdens het Nederlands Film Festival en wordt op 8 oktober om 21 uur uitgezonden op NPO2.

Deze meet up is speciaal voor mantelzorgers bedoeld.

Wil je naar de meet up komen? Meld je aan vóór 11 oktober bij Steunpunt Mantelzorg Zuid via:
E-mail : info@mantelzorgzuid.nl
Website : www.mantelzorgzuid.nl
Telefoon : 043 – 321 50 46 (ma-do tussen 8.30 - 17.00 uur, vrijdag tussen 8.30 - 12.30 uur).
Steunpunt Mantelzorg Zuid is ook bereikbaar voor meer informatie over de bijeenkomst.

We kijken uit naar je komst!

Kasteel Vaeshartelt Weert 9, Maastricht

Vaeshartelt beschikt over 350 gratis parkeerplaatsen. Programma: Wij heten u welkom vanaf 13:30 uur. Het programma begint om 14:00 uur. Aansluitend napraten met een hapje en een drankje tot 17:00 uur .