Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO)

Sport & Ontmoeting

Bewegen is belangrijk én fijn, ook als je ouder wordt. Het helpt je zowel fysiek als mentaal langer fit te blijven en bevordert de zelfredzaamheid. Zo worden botten en spieren sterker, de coördinatie verbeterd en het heeft een positief effect op jouw lichaam. Kortom, door vitaal ouder te worden ben je langer in staat om uiteenlopende activiteiten te ondernemen. Bovendien is bewegen vooral ook heel leuk en gezellig; zeker wanneer je het in groepsverband doet!

Lijkt het je gezellig om in groepsverband samen met andere ouderen te bewegen en op sportieve wijze nieuwe mensen te ontmoeten? Dan zijn er voldoende mogelijkheden bij jou in de buurt! 

Er zijn verschillende soorten beweeggroepen, zoals: gymnastiek, yoga (op de stoel), pilates, tai chi, volksdansen, country line dance en sport & spel. Benieuwd naar de diverse sportactiviteiten? Neem dan een kijkje op de website van Maastricht Sport voor het gehele aanbod! 

BELANGRIJK: lees hier alle informatie over de MBvO-groepen per 1 januari 2019.
*Vanaf 1 januari 2019 kunt u voor al uw vragen rondom de beweegactiviteiten voor ouderen contact opnemen met Britt Beckers van Maastricht Sport (britt.beckers@maastricht.nl).

  • Heb je een vraag of opmerking?

    Voor vragen over Meer Bewegen Voor Ouderen bij jou in de buurt, neem gerust contact met ons op.

  • Agenda

    Geen agenda items gevonden.
    Alles bekijken