Match: Student Community Involvement

MATCH: Sociaal Betrokken Studeren....

Via Match wordt de vraag naar maatschappelijke dienstverlening en het aanbod vanuit de studentenpopulatie bij elkaar gebracht. Match heeft als één van de belangrijkste ambities om de stad en haar bewoners te laten profiteren van de aanwezigheid van de vele studenten die kunnen bijdragen aan de analyse en aanpak van problemen als laaggeletterdheid, taalachterstanden, integratie van statushouders, (kinder-)armoede, eenzaamheid en meer.

MATCH-Makelaars

Het verbinden van de vraag met het aanbod en het samenbrengen van bestaande initiatieven gebeurt door de makelaars van Match. Zij hebben een groot netwerk binnen Maastricht op basis waarvan zij studenten en maatschappelijke initiatieven kunnen "matchen" met gevestigde organisaties. Match werkt voor het bereiken van haar doelstellingen samen met Trajekt  en de digitale marktplaatsen voor vrijwilligerswerk Maastrichtdoet, Wijzelf   en WeHelpen en andere initiatieven zoals Quiet Community Maastricht 

Informatie, contact:

Heb je vragen of wil je meer informatie over het Match-project? Neem contact op met Martijn Weyenberg: martijn.weyenberg@maastrichtuniversity.nl of stuur een mail naar match@maastrichtuniversity.nl.

Ook kan contact gelegd worden met de projectleden van partnerorganisaties:
Paul Muijres (Trajekt); PeterPaul.Muijres@trajekt.nl
Rieneke Soumete (gemeente Maastricht); Rieneke.Soumete@maastricht.nl