Koffiehuis 't Heegeneerke

Samen een lekker kopje koffie drinken?

Buurten in de buurt

Kom ook eens buurten in `t Heegeneerke.
Een plekje waar je heerlijk en ongedwongen kunt zitten.

Er is altijd wel een reden om naar `t Heegeneerke te gaan. Het is gewoon gezellig in een eigentijdse en huiselijke sfeer. Elke dag ben je welkom behalve op de zondag. Voor de rest staan wij zes dagen in de week voor jou klaar. Kom je gewoon buurten, een krantje lezen of heb je een gesprekje met wijkagent Jean. Of gewoon trek in een lekker vers bakje koffie met vlaai of in een broodje bal, kroket of een broodje gezond en nog veel meer. We hebben het en ook nog tegen een redelijk bedrag. Even schuilen tegen de regen of lekker op het terras genieten van de zon? Bij ons kan het! Op vrijdagavond serveren wij frietjes met zuurvlees voor maar een klein bedrag. Heb je iets te vieren en wil je met meer mensen komen lunchen? Bij ons kan het. Of wil jij gewoon je verhaal kwijt? Er is altijd wel iemand die je met raad en daad bij staat.

Team 't Heegeneerke

't HeegeneerkeSinds eind 2013 vind je 't Heegeneerke in buurtcentrum de Boeckel. Het koffiehuis is gerealiseerd door buurtbewoners en wordt ook gerund door buurtbewoners.

Buiten ontmoeting kun je hier ook terecht voor themabijeenkomsten georganiseerd vanuit de Zorgkroeg. 't Heegeneerke is sinds 2015  benoemd als zorgkroeg.

Als zorgkroeg besteedt 't Heegeneerke regelmatig aandacht aan onderwerpen die betrekking hebben op zorg. Dat gebeurt in de vorm van themabijeenkomsten, waar bewoners uit de wijk of bezoekers van 't Heegeneerke van harte welkom zijn.