Jongeren & Studentenbuurtbemiddeling

Breng studenten en buurtbewoners dichter bij elkaar!

In diverse Maastrichtse wijken brengen Vrijwillige Jongeren & Studentenbuurtbemiddelaars studenten en buurtbewoners dichter bij elkaar.

Buurtbewoners leven soms anders dan studenten.
Vrijwillige Jongeren & Studentenbuurtbemiddelaars pakken vroegtijdig problemen tussen studenten onderling, studentengroepen onderling en studenten en andere buurtbewoners aan. Voor jongeren, door jongeren dus. Wil je jij ook vrijwilliger worden? Meld je dan aan bij mij. Mijn contactgegevens vind je beneden aan de pagina.

Sandra Smeitink

logo JBB

 

 • Ik wil een melding maken

  Wil je dat we contact met je opnemen? Klik dan hier om je vraag stellen. Graag ook vermelden hoe we je kunnen bereiken.

 • Bekijk ons op facebook

  Klik hier voor de Facebookpagina van Jongeren & Studentenbuurtbemiddeling Maastricht.

 • Heb je een vraag of opmerking?

 • Certificaat training Jongerenbuurtbemiddeling

  De training van jongerenbuurtbemiddeling, het  succesvolle instrument bij buurtconflicten, voert het landelijk erkend certificaat van het Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid. 

  Bij onenigheden die in de buurt spelen gaan Jongerenbuurtbemiddelaars met alle betrokken partijen om de tafel zitten om gezamenlijk naar een oplossing te zoeken. Om dit (vrijwilligers)werk te kunnen doen, hebben de bemiddelaars een speciale training tot Jongerenbuurtbemiddelaar gevolgd. De toekenning van dit certificaat betekent dat deze training aan de door  het Centrum Criminaliteits Preventie Veiligheid gestelde kwaliteitseisen voldoet.

Wil je enkele vragen beantwoorden zodat wij onze website kunnen verbeteren?
Begin
2 minuten