Home-Start

Een steuntje in de rug voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 17 jaar en vanaf 28 weken zwangerschap.

Ben jij een opvoeder die er alleen voor staat, die door de bomen het bos soms niet meer ziet, en toch het allerbeste wil voor z'n kinderen?
Mail of bel met ons, en we kijken samen wat jouw leven op dit moment nodig heeft.

Home-Start is er voor ouders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij de opvoeding van hun opgroeiende kinderen. Een getrainde vrijwilliger die ervaring heeft met opvoeden, biedt ouders een luisterend oor, een steuntje in de rug, vertrouwen en tips over praktische zaken voor het gezin. Home-Start wil hiermee voorkomen dat alledaagse opvoedvragen uitgroeien tot ernstige en langdurige problemen. Het programma Home-Start is er in 161 gemeentes in Nederland. En in 22 landen over de wereld. En bestaat al ruim 25 jaar in Maastricht.

VWS-minister De Jonge besluit jubileumjaar Home-Start
Minister Hugo de Jonge verbond vandaag de laatste vlaggen aan een megalange feestslinger. Kinderen hebben voor het 25-jarig bestaan van Home-Start in Nederland duizenden vlaggen versierd. Met deze handeling sluit de minister het jubileumjaar van Home-Start Nederland af.
Lees meer

Wil je meer weten of Home-Start in het algemeen? Ga dan naar de website van Home-Start Nederland: https://www.home-start.nl

Deze inhoud is uitgeschakeld totdat cookies zijn geaccepteerd
Wil je enkele vragen beantwoorden zodat wij onze website kunnen verbeteren?
Begin
2 minuten