gezocht

MAATJES

Een maatje is een vrijwillig(st)er die wekelijks op bezoek gaat bij iemand die wat extra aandacht kan gebruiken. Trajekt krijgt regelmatig aanmeldingen van ouderen die graat samen met iemand willen kletsen, koffiedrinken, wandelen, winkelen of tuinieren. Daarom zoeken we altijd nieuwe vrijwilligers voor het maatjesteam.

Omdat we gaan uitbreiden met "Maatje op recept" zoeken we nu ook vrijwilligers die maatje willen worden van mensen die via de huisarts bij Trajekt worden aangemeld. Bij Maatje op recept helpt het maatje de ander zich beter te gaan voelen, door samen haar of zijn sociale leven wat uit te breiden. Er hoort een korte training bij die gaat plaatsvinden op dinsdag 17 september, 1 oktober en 8 oktober. De eerste twee bijeenkomsten zijn van 18:00 tot 21:00 uur in het Trefcentrum aan de Edisonstraat. De derde van 12:00 tot 16:00 uur. 

Binnenlopen voor meer informatie kan op dinsdagochtenden tussen 10:00 en 12:00 uur in het Trefcentrum aan de Edisonstraat 4. Voor een kennismakingsgesprek op een ander moment kunt u bellen (043 7630010) of mailen (nel.knapen@trajekt.nl).

Wil je enkele vragen beantwoorden zodat wij onze website kunnen verbeteren?
Begin
2 minuten