Gele Boekje Noordoost

Wat? Waar? Wanneer? In Maastricht Noordoost

Uitgave oktober 2019.

Er is altijd wat te doen in Noordoost. Voor elk wat wils! 
En wil je zelf ook aan de slag? Dat kan!

Klik hier om het Gele boekje 2019 in te zien en te downloaden.

 • Heb je een vraag of opmerking?

  Heb je vragen of opmerkingen? Kloppen gegevens niet helemaal? Neem even contact met ons op!

 • Wyckerpoort, Wittevrouwenveld, Nazareth en Limmel

  Intussen is de tunnel klaar en krijgt de Groene Loper vorm. De verbindingen tussen de wijken in noordoost Maastricht zijn nu gemakkelijker en prettiger. Ook tussen de buurtnetwerken en buurtplatforms wordt meer uitgewisseld en samengewerkt. Met hulp van vele vrijwilligers en betrokken buurtbewoners werken de buurtnetwerken aan levendige en uitnodigende wijken. 

  Een resultaat hiervan is dit boekje, met zoveel mogelijk buurtactiviteiten van Wyckerpoort, Wittevrouwenveld, Nazareth en Limmel. Er is eigenlijk altijd wat te doen. In het Trefcentrum, De Koepelhof, Kapelaan Lochtmanhuis, De Kunstketel, het Werkhuis, Buurthuis ’t Vrouwenveld, bij Bosshardt, Buurtcentrum Nazareth, de Buurtbrök, de Speelpan, Maris Stella, de verschillende buurttuinen, Bureninitiatief Nazareth, de Hoeskamer van Lummel, het Wijkservicepunt … voor ieder wat wils.

  Of u nieuw bent in onze wijk, of hier al lang woont, iedereen is welkom.

  In dit gele boekje vindt u een overzicht. Loop gerust eens binnen bij eenactiviteit die u aanspreekt. Heeft u zelf een idee of plan om samen met anderen iets te doen voor de buurt, neem dan contact op met een van de buurtnetwerken of buurtplatforms. Deze zijn er juist om buurtinitiatieven te ondersteunen.

  Via websites, facebook en onze buurtbladen blijft u op de hoogte. Let ook op onze ‘proef de wijk toeren’ om via een route door de wijk kennis te maken met activiteiten.

  We hopen dat dit boekje mag bijdragen aan uw thuisgevoel in onze wijken en aan weer nieuwe en waardevolle verbindingen.

  Mede namens, Buurtnetwerk Wyckerpoort, Buurtnetwerk Wittevrouwenveld, Buurtbelangen Nazareth, Buurtnetwerk Limmel,

  Trajekt

Wil je enkele vragen beantwoorden zodat wij onze website kunnen verbeteren?
Begin
2 minuten