De Happy Kids

Start je weekend hier

Jeugdclub de Happy Kids is al ruim 25 jaar een begrip in het Wittevrouwenveld. Onze leden komen uit vrijwel heel Maastricht.
Bekijk onze website voor meer informatie.

Deze jeugdclub is bestemd voor jeugdigen vanaf 4 jaar en is verdeeld over 4 groepen. De picollo's vanaf 4 jaar, de donderstenen vanaf 6 jaar, middengroep vanaf 9 jaar en de tienergroep vanaf groep 8. Op dit moment is er een ledenstop. Kinderen worden op volgorde van aanmelding aangenomen zodra er een plekje vrij komt. Bekijk onze website via www.happykidsclub.nl

 • Heb je een vraag of opmerking?

  Sjef Zwackhalen
  Trefcentrum Wittevrouwenveld
  Edisonstraat 4
  6224 GA Maastricht

  www.happykidsclub.nl

 • Meer informatie!

  Jeugdclub de Happy Kids is een ledenclub. We organiseren leuke, actieve, sportieve maar ook veel leerzame activiteiten over bijvoorbeeld thema’s als “leefstijl”, “kinderrechten” of “pesten”. Soms maken we uitstapjes naar bijvoorbeeld een speeltuin, pretpark of gaan op kamp. Ook zijn er te gekke spelshows bekend van tv en gaan we koken in een echt restaurant! Met de oudste groepen gaan we o.a. lasergamen, karten of andere ruige dingen doen. We zijn ook gestart in 2016 met een nieuwe groep voor de allerjongsten vanaf 4 jaar: De Piccolo’s (klein). Deze groep organiseert speelavonden, creatieve workshops, legoavonden, spelletjes, etc. Al deze activiteiten worden bedacht en uitgewerkt door de kinderen zelf met ondersteuning van vrijwilligers uit de buurten van Noord Oost.

  Kortom Jeugdclub de Happy Kids is een te gekke Jeugdclub en zeker de moeite waarde om lid van te worden.

  Naast de Happy Kidsclub zijn er ook 2 clubs op de woensdag. Dit zijn de Vrije Instuif op woensdagmiddag vanaf 14.30u - 16.30u. Deze club is vrij toegankelijk voor alle jeugd vanaf 4 t/m 9 jaar. Iedere week is er een leuk programma dat door vrijwilligers van de Happy Kids wordt uitgevoerd. Ook meidengroep La Signora's is een speciale club voor meiden vanaf 8 jaar op woensdagavond vanaf 18.30u - 20.30u.  Deze groep komt 1x per 2 weken samen.  Meer informatie op de website. 

Wil je enkele vragen beantwoorden zodat wij onze website kunnen verbeteren?
Begin
2 minuten