Belasting Samenwerkende Gemeenten en Waterschappen (BSGW)

Kom ik in aanmerking voor kwijtschelding?

Heb je weinig inkomen en (bijna) geen spaargeld? Heb je geen auto of is die van jou al ouder dan 9 jaar? Dan kom je wellicht in aanmerking voor kwijtschelding van de gemeente- en waterschapbelasting. (BSGW).

Voldoe je aan de voorwaarden  Kwijtschelding_BSGW_2017.pdfen je weet niet hoe je de kwijtschelding moet aanvragen en heb je ook niemand in jouw omgeving die je hierbij zou kunnen helpen? Loop dan eens binnen tijdens de inloopspreekuren van de 4 Wijk Service Punten (WSP) Algemeen_folder_2017.pdf, welke in Maastricht gevestigd zijn. De cliëntadviseurs zullen samen met jou kijken of je er voor in aanmerking komt en zo ja maken we een afspraak voor je bij een van onze vrijwillige medewerkers.

  • Waar kan ik terecht voor hulp ?

    Heb je weinig inkomen en (bijna) geen spaargeld? Dan kom je misschien in aanmerking voor kwijtschelding van de gemeente- en waterschapbelasting (BSGW).

    Weet je niet hoe je de kwijtschelding moet aanvragen en heb je ook niemand in jouw omgeving die je hierbij zou kunnen helpen? Loop dan eens binnen tijdens de inloopspreekuren van de 4 Wijk Service Punten, welke in Maastricht gevestigd zijn. De cliëntadviseurs zullen samen met jou kijken of je er voor in aanmerking komt en zo ja maken we een afspraak voor je bij een van onze vrijwillige medewerkers.

  • Heb je een vraag of opmerking?