Over ons

Trajekt

Trajekt is dé welzijnsonderneming voor Maastricht en het Heuvelland. Wij streven naar een volwaardig leven voor de inwoners van deze regio. Trajekt werkt samen met én dichtbij de mensen, vanuit de vele gemeenschapshuizen en andere buurtvoorzieningen. We zijn er voor iedereen, van jong tot oud.

Trajekt heeft een eigen kijk op welzijnswerk, waarmee we uitvoering geven aan de WMO: de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Jouw kennis, talenten en omgeving staan hierin centraal. Onze visie

home

Trajekt is de grootste vrijwilligersorganisatie in de regio: ruim 900 vrijwilligers zijn voor ons actief. Vrijwilligers spelen een belangrijke rol. Zonder hen kunnen we ons werk niet waarmaken. In ons streven naar een volwaardig leven werken we met veel verschillende partijen samen: van welzijnsorganisaties, overheid en justitie tot scholen, buurtnetwerken, sportclubs en het bedrijfsleven. Trajekt werkt grotendeels in opdracht van de gemeente Maastricht en de Heuvelland-gemeenten (Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Meerssen, Valkenburg aan de Geul en Vaals). Daarnaast heeft Trajekt enkele incidentele opdrachtgevers.

Jij bent echter onze belangrijkste klant. Samen kijken we hoe Trajekt jou en de mensen in jouw omgeving het best van dienst kan zijn.