Over ons

Nieuws van ons

Trajekt in het Nieuws, de Welzijnsvitaminen, Iedereen doet ertoe enz.

Al 7 nieuwe vacatures binnen 1 maand!
Het ingezette organisatie ontwikkelingsplan en het proces naar zelforganisatie waar we vanaf april van dit jaar mee aan de slag zijn met Trajekt levert mooie resultaten op. Inmiddels zijn er al 7 vacatures die ingevuld moeten worden! Wil je meer weten over de inhoud van vacatures kijk dan hier.
Voel je vrij om deze vacatures te delen in je netwerk!

Wij brengen regelmatig een digitale nieuwsbrief 'Welzijnsvitaminen' uit
Klik hier om naar Welzijnsvitaminen te bekijken op de website en klik hier als je je wilt inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief

Ons lijfblad heet 'Iedereen doet ertoe'.
De naam spreekt voor zich: Iedereen doet ertoe in onze samenleving. Wil je de laatste editie(s) van ons blad bekijken? Klik dan hier om naar de initiatiefpagina van 'Iedereen doet ertoe' te gaan op de website. Wil je het blad thuis ontvangen? Stuur dan een mail met Naam, Adres en Woonplaats naar trajekt@trajekt.nl.

12 maart 2018
Benoeming nieuwe Interim-bestuurder Trajekt

In zijn vergadering van 8 maart heeft de Raad van Toezicht van Trajekt besloten de heer Guido van den Boorn met ingang van 12 maart 2018 te benoemen als de nieuwe interim-bestuurder.
Deze benoeming is mede tot stand gekomen op basis van de positieve adviezen van de Ondernemingsraad en de Cliëntenraad. Guido van den Boorn gaat leiding geven aan de beoogde transformatie van Trajekt.