Zomervakantie Activiteiten voor jeugd:

Vier samen met ons de zomer!

De Zomervakantie staat voor de deur met tal van activiteiten georganiseerd door de vele vrijwilligers in Maastricht & omgeving.
In de blokken hieronder en in de agenda volgen in juni 2018 alle info!

Hieronder vind je vanaf eind juni de folders (programma's) van de Kindervakantiewerk-activiteiten in de verschillende wijken/gebieden in onze stad:

- Kindervakantiewerk Borgharen: 
- Kindervakantiewerk Amby:
- Kindervakantiewerk Maastricht West:
- kindervakantiewerk Heer/Scharn/Eyldergaard:

In de agenda andere activiteiten, ook uit andere wijken.  

 • Agenda

  Geen agenda items gevonden.
  Alles bekijken
 • Zomervoetbal

  Trap jij ook zo graag een balletje in je vrije tijd? Zit je op voetbal (of niet) en wil je daarnaast nog meer voetballen? Je techniek verbeteren of gewoon lekker een partijtje spelen met anderen? Dan hebben we goed nieuws: Maastricht Sport presenteert namelijk ook dit jaar weer Zomervoetbal!
  Zomervoetbal bestaat uit een programma dat loopt van april t/m augustus en barst van de leuke voetbal activiteiten. Van toernooien en clinics waarin je je techniek kunt verbeteren tot vrijblijvende partijtjes. Bekijk de website van Maastricht Sport en noteer alvast de leukste activiteiten bij jou in de buurt!

  MEEDOEN? De activiteiten (tenzij anders aangegeven) zijn voor alle leeftijden. Aanmelden is alleen nodig bij de Sport Experience Voetbaldag (op 9 en 12 juli) en de MVV Soccer Bootcamp (van 13 t/m 16 augustus). Voor alle andere activiteiten geldt dat je gewoon vrijblijvend mee kunt doen. En vergeet vooral niet om je broertjes, zusjes en vriendjes mee te nemen… want iedereen kan meedoen!

  Zomervoetbal is onderdeel van het programma "Voetbal beweegt de stad". Een initiatief van Maastricht Sport in samenwerking met MVV en negen Maastrichtse voetbalverenigingen.

  www.maastrichtsport.nl

   

   

 • Kindervakantiewerk & Jeugdwerk

  Het kindervakantiewerk zijn vrijwilligersteams in diverse wijken die verschillende buurtactiviteiten organiseren of dagtochten voor kinderen vanaf 6 jaar t/m 12 jaar. Vroeger waren dat de Kluiverkes. 

  Ook worden er programma's aangeboden in diverse wijken die worden aangestuurd door Trajekt. Ook hier zijn voornamelijk vrijwilligers actief. Binnen het jeugdwerk kunnen de leeftijden variëren en worden er ook programma's ontwikkeld voor tieners en / of jongeren van 12 jaar of ouder. Soms ook voor de leeftijd 4 en 5 jaar. Dit is per buurt verschillend.

  Op deze pagina worden ook buurtinitiatieven vermeld die niet door Trajekt worden ontwikkeld. 

 • Heb je een vraag of opmerking?

  Contactpersonen per wijk (Maastricht)
  Kindervakantiewerk: Karin Rutten
  Limmel: Ad Redmeijer
  Nazareth: Katrien Jozephs
  Wijckerpoort: Vincent Frenken / Sjef Zwackhalen 
  Wittevrouwenveld: Sjef Zwackhalen
  De Heeg: Madelon Claessens / Tom Schefer
  Mariaberg: Gina Mingels / Chantalle Kanters
  Daalhof: Marit Rijk / Mariëlle Nolte
  Noord West: Roy Hulst / Dennis Herben
  Heugemerveld: Tom Schefer / Kevin Jacobs