Over ons

Beheerder m/v

​​​​​​​Interne / externe Vacature

Ben jij een kei in gemeenschapsontwikkeling? Dan ben jij onze nieuwe Beheerder Loods!

Trajekt staat al ruim 30 jaar voor welzijn in Maastricht en Heuvelland. Vanaf het eerste contact wil Trajekt er zijn voor iedereen. Want "waar mensen zijn, zijn wij". Trajekt wil mensen ondersteunen, waardoor iemand in staat is zelf de regie te nemen over zijn leven of omgeving en naar eigen vermogen te participeren in de samenleving. Medewerkers van Trajekt zijn uitstekend in staat dit te organiseren vanuit een professioneel zelfbewustzijn. Het brede dienstenpakket van Trajekt is bijzonder. Elke vraag is uniek en wordt opgelost met alles waar Trajekt voor staat. Professioneel, gedreven en integer maar vooral samen. Dit beleven staat bij Trajekt centraal. Samenwerken, verbinden en signaleren hier is Trajekt sterk in. Vanuit een passie voor het werk denken we samen met onze opdrachtgevers na over onze dienstverlening en zoeken we naar verbeteringen en kansen. Dit zit in de genen van de hele organisatie en is een van de belangrijkste pijlers in het bestaan. Wij noemen dit "ondernemen in welzijn".

De grootste (structurele) opdrachtgevers van Trajekt zijn gemeenten in het Heuvelland en de gemeente Maastricht. Daarnaast heeft Trajekt incidentele opdrachtgevers, zoals scholen, woningcorporaties en fondsen.

Trajekt kiest voor een organisatievorm waarbij verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie liggen. Hiervoor is een dynamisch proces naar zelforganisatie in gang gezet. Bij Trajekt zijn ca.140 medewerkers en ca. 700 vrijwilligers actief.

De Loods is een grote ruimte waar materialen worden opgeslagen en een deel van het wagenpark van Trajekt is gestationeerd. In de Loods zijn we gestart met een speluitleen ten behoeve van de wijken van Maastricht. Het komt regelmatig voor dat bewoners via de zogenaamde tenders bij de gemeente geld aanvragen voor de aanschaf van sport- en spelmaterialen. De speluitleen beheert deze materialen. Voor en door bewoners is het uitgangspunt. 

Hoe ziet jouw werk als beheerder er uit?
Je werkt nauw samen met medewerkers (waaronder de sociaal beheerder die is belast met het verder uitbouwen van de speluitleen) en vrijwilligers van Trajekt. Je houdt toezicht op de accommodatie, de spelmaterialen, het wagenpark en voert samen met de andere beheerders kleine klussen uit op diverse locaties. Je richt zich op het beheren van en het juiste gebruik van de materialen en de ruimte en het onderhoud hiervan. 

Je hebt een representatieve functie waarbij je ook in contact komt met de doelgroepen van Trajekt daarnaast moet je goed kunnen samenwerken met mensen van verschillende leeftijden en achtergronden.

Wat is je plaats in de organisatie:
Je werkt rechtstreeks onder verantwoordelijkheid van de Coördinator Facilitair

Zie jij een uitdaging in:
Het samen met de sociaal beheerder uitbouwen van de Loods. Je beheert en onderhoudt de Loods, het wagenpark en de materialen. Je voert kleine klussen uit.

Ben jij iemand die
technisch goed onderlegd is met een MBO niveau. Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Je zoekt naar creatieve oplossingen voor problemen. Je kunt planmatig, resultaatgericht, zowel in teamverband als zelfstandig, werken. Je kunt goed samenwerken met directe collega’s en vrijwilligers; Je hebt natuurlijk overwicht. Bent stressbestendig en flexibel.

  Wij bieden je:

  • Trajekt biedt een parttime functie van 18 uur per week – minimaal 3 dagen per week: 
  • een functie vooralsnog voor de duur van 1 jaar;
  • een afwisselende functie in een organisatie met betrokken collega’s;
  • ruimte voor eigen ideeën en inbreng;
  • salarisindicatie volgens de CAO Sociaal Werk, functie Beheerder. salarisschaal 5 met een bruto maandsalaris van minimaal € 1.933,-- en maximaal € 2.754,-- op basis van 36 uur/week;
  • prima arbeidsvoorwaarden zoals, individueel keuze budget, loopbaanbudget, goede 
  • studiefaciliteiten en overige flexibele arbeidsvoorwaarden. 

  Inlichtingen bij: 
  Marlies Weggemans, Sociaal beheerder De Loods, M 06 - 556 958 51, E marlies.weggemans@trajekt.nl

  Solliciteren
  Je sollicitatiebrief met cv o.v.v. vacaturenummer 18.26 vóór 10 december 2018 sturen naar Gemma Braeken via solliciteren@trajekt.nl. De gesprekken zijn gepland op: 12 en 13 december. 

  Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

  Klik hier voor de pdf.